ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στον 4ο Κύκλο Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης με θέμα την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL.

Η Εκδήλωση θα διοργανωθεί από την International Society on Neurobiology and Psychopharmacology σε συνεργασία με την World Psychiatric Association από την οποία και θα λάβει πιστοποιημένα CME Credits, και θα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Το Εργαστήριο αυτό αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να επιτευχθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με σεβασμό των αναγκών τόσο των ασθενών και των οικογενειών τους όσο και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, σε ένα περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο δύσκολο και απαιτητικό, και ταυτόχρονα εξαιρετικά περίπλοκο με την ποικιλία των δομών και των χαρακτηριστικών τους αλλά και των δεικτών ποιοτικού και οικονομικού ελέγχου που ταχύτατα φαίνεται να υιοθετούνται.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από επιστήμονες καταξιωμένους στο χώρο, συνεπικουρούμενους από κλινικούς γιατρούς ώστε να υπάρξει η αναγκαία γέφυρα της επιστημονικής γνώσης με την καθημερινή μαχόμενη κλινική πράξη.

Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί όχι μόνο εγγύηση ποιότητας αλλά και επίσης θέτει ψηλά τον πήχη για μελλοντικές παρόμοιες δραστηριότητες.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε προσβλέποντας στην ενεργό συμμετοχή σας για ένα γόνιμο διάλογο.

Με εκτίμηση


Κωνσταντίνος Ν. Φουντουλάκης
Αν. Καθηγητής Ψυχιατρικής ΑΠΘ