Το προφίλ των ψυχωτικών ασθενών

Ομιλία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας με θέμα: "Το προφίλ των ψυχωτικών ασθενών". Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία, το ενδιαφέρον και την εποικοδομητική συζήτηση.

Επίσκεψη στο #ConnectedWeStand Festival 2023

Επίσκεψη στο #ConnectedWeStand Festial 2023, το πολυθεματικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην Κοινωνία των Πολιτών, τον εθελοντισμός και την προσφορά.

Επίσκεψη γνωριμίας στο Γηροκομείο Νάουσας

Ευχαριστούμε πολύ την κα Αλεξάνδρα Σαντίκογλου, Διευθύντρια του Γηροκομείου, και την κα Ειρήνη Μυλωνά, Υπεύθυνη Διοικητικού Προσωπικού, για τη θερμή τους φιλοξενία. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία.

1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης

Η Κινητή Μονάδα Ενηλίκων Ημαθίας με έδρα το Κέντρο Υγείας Βέροιας συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας Κοζάνης το οποίο διοργανώθηκε από το Δήμο Κοζάνης – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και την Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης - Ε.Ψ.Υ.Κ.Α  το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.

Συμβουλευτική γονέων παιδιών με νευροαναπτυξιακές διαταραχές

Ομιλία με θέμα "Συμβουλευτική γονέων παιδιών με νευροαναπτυξιακές διαταραχές" στα πλαίσια κοινής δράσης της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας με το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες Δήμου Βέροιας.

Αναβολή Εγκαινίων

Τα εγκαίνια της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας στις 16 Ιουνίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω τριήμερου εθνικού πένθους.

Πρόσκληση στην Τελετή Εγκαινίων της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας σας προσκαλεί στην τελετή των εγκαινίων  της  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Βέροιας, επί της οδού Μοράβα 2 & Εμμανουήλ Παππά την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00 μ.μ.

Την τελετή θα ακολουθήσει συνάντηση γνωριμίας  με σκοπό την ενημέρωση για τους στόχους της Κινητής Μονάδας, τα πρώτα βήματα και τις μελλοντικές δράσεις της.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας

Καλώς Ήρθατε στην ιστοσελίδα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας. Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται συνεχώς καθώς θα ανεβαίνουν χρήσιμα άρθρα και σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της κινητής μας μονάδας. Η Έδρα μας βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας (Κ.Υ) Βέροιας και μπορείται να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας. Χρήσιμα άρθρα και νέα θα ανεβάινουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter).

Image
Image

Δράση ενίσχυσης επενδύσεων «Μεταρρύθμιση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας».

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0
με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Ένωσης - NextGenerationEU

Image
Image

Επικοινωνία

Έδρα: Κέντρο Υγείας (Κ.Υ) Βέροιας
Μοράβα 2 &, Εμμανουήλ Παππά, Βέροια 591 32
2ος Όροφος, Γραφείο 209
Τηλέφωνο: 2331023447